Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vörösborral és tequilával tartja formában magát Victoria Beckham

default user icon
MME
A 45 éves Victoria 10 évet simán letagadhatna, szuperkarcsú derekát és ragyogó bőrét sokan irigylik. Most kiderült, mit eszik és iszik azért, hogy bomba formában tartsa magát. Elöljáróban annyit elárulunk, hogy diétájába a bor és a tequila is simán belefér!

Victoria Beckhamet gyönyörű Spice Girlként ismertük meg, aki az idő múlásával nem hogy elkerülte a plusz kilókat, de még fogyott is. 45 évesen, négy gyerek után is  ragyog- mégis mi lehet a titka? „Próbálok egészségesen étkezni, sok halat, friss zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani, valamint sok vizet inni” - árulta el a This Morning című reggeli műsorban.

De ha azt gondolnád, hogy a diétájába egy kis szórakozás sem fér bele, akkor tévedsz. „Sokat várok el magamtól és a testemtől is. Nem azt mondom, hogy sosem engedem el magam, előfordul, hogy lecsúszik egy kis tequila vagy vörösbor is, de megtartom az egyensúlyt. Az edzés és a szórakozás egyaránt fontos.” 

Továbbá azt is elárulta, mitől olyan feszes az arcbőre. „Minden este mosd le a sminked lefekvés előtt és találd meg a tökéletes hidratálókrémet a bőrödhöz! Nekem sem volt mindig  szép a bőröm, éppen ezért nagyon odafigyelek rá, egészségesen táplálkozom és sok vizet iszom... egyszerű dolgok, amik nagyon sokat számítanak.”

EZZEL A ZÖLD SZÖRNNYEL ETETI GYEREKEIT VICTORIA BECKHAM>>> 

VICTORIA BECKHAM LÚGOSÍTÓ DIÉTÁJA!>>> 

ÉTELALLERGIÁS SZTÁROK: ETTŐL SZENVED VICTORIA BECKHAM ÉS HALLE BERRY>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss