Elkészítés: Reggel a rizst kevés olajon megpörkölöm egy edényben, sózom, borsozom, öntök rá vizet, s ázni hagyom.
A májat alaposan megmosom, s vízben ázni hagyom. Közben a hagymát aprítom, a paprikákat és a paradicsomot darabolom.
A rizshez hozzáadom a borsót, s felteszem főni.
A májat leöblítem, kettévágom. Egy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymát, ráteszem a májat, majd a paprikákat és a paradicsomot, fűszerezem, s öntök rá vizet, dinsztelem. A vége felé öntök rá vörösbort.
A resztelt májat a rizibizivel és csalamádéval tálalom, vörösbor illik hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre