Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vörösboros rajnai kuglóf

default user icon
MME
120 perc
egyszerű
megfizethető
14 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A margarint habosra keverjük a cukorral és a tojásokkal. A lisztet elvegyítjük a vaníliás cukorral, a sütő- és a kakaóporral, valamint a reszelt csokoládéval, majd adagonként a tojásos keverékbe dolgozzuk. Végül hozzáadjuk a vörösbort.
  2. A tésztamasszát kikent kuglóf- vagy koszorúformába töltjük, és a 200 fokra előmelegített sütő középső részében sütjük kb. 1 órán át. A sütési idő vége felé tűpróbával ellenőrizzük.

Megjegyzés

A receptet a Cocon Verlag hozzájárulásával vettük át a rajnai borvidék konyháját bemutató Rheingauer Küchengeschichten című könyvből. Recept: Rheingauer Küchengeschichten, fotó: Shutterstock / Trendxpress - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss