Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát aprítom, a paprikát, a chilit és a paradicsomot darabolom, a sárgarépát karikára, a karalábét kis kockára vágom.
Egy serpenyőben a hagymákat, paprikákat és a paradicsomot kevés olajon dinsztelem, ráteszem a csirkét, majd öntök rá kevés vizet, fűszerezem, s fedő alatt párolom. Időnként meglocsolom, öntök hozzá vörösbort. Leveszem a fedőt, s készre sütöm.
Közben egy másik edényben a zöldségeket kevés vajon dinsztelem, szórok rá lisztet, majd fűszerezem, öntök rá kevés vizet, s megfőzöm. Öntök hozzá kevés tejet.
Tálaláskor a tányérra teszek a főzelékből, középre helyezek egy csirkecombot.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre