Elkészítés: A muffin készítését nem bonyolítom túl. Minden egy edénybe mérek, és simára keverem az alapanyagokat.
Majd a muffinpapírokat 3/4 részig töltöm tésztával, és 20 perc alatt, közepes lángon készre sütöm a finomságokat. Végül hagyom kihűlni a süteményeket.
Menet közben a krémet elkészítem. A vörösbort sziruppá főzöm a cukorral. A tojásfehérjéket felverem robotgéppel, és további folyamatos keverés mellett finoman hozzáadagolom a szirupot. Ezután pedig a puha vajdarabokat és a fahéjat is hozzáadom.
Habzsákba adagolom a krémet, és tetszés szerint díszítem is a süteményt! A kép kedvéért egy-két szegfűszeget is beletűztem a krémbe. Ennyi az egész!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre