Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vörösboros marhaszeletek

MME MME
45 perc
mester
költséges

Elkészítés

A hússzeletek széleit vagdossuk be, majd klopfoljuk ki vékonyra, és borsozzuk meg. Olajban pirítsuk meg az apróra vágott hagymát és a felszeletelt zöldségeket, adjuk hozzá a hússzeleteket, majd kissé pároljuk át.

Öntsük a húsra a paradicsompürét, a citromlevet és a vörösbort, adjuk hozzá a babérlevelet és az egész borsot, majd pároljuk puhára.

Ha kész, vegyük ki és tegyük félre a szeleteket, a hús levét pedig szűrjük le és édesítsük ízlésünk szerint. A hússzeleteket a mártással tálaljuk.

Megjegyzés

Köretként burgonyás knédli és párolt vörös káposzta illik mellé. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss