Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vörösboros marharagu

90 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag

Elkészítés

1.

A hagymát, a répát, a paszternákot és a gombát megtisztítjuk és felaprítjuk. A húst megmossuk, felkockázzuk.

2.

Az olajat felhevítjük, és fehéredésig pirítjuk rajta a húst. Ekkor hozzáadjuk a hagymát, és ezt is megpirítjuk. Megszórjuk a pirospaprikával, hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, felöntjük a borral, sózzuk, borsozzuk. Végül felöntjük a húslevesalaplével, aztán kis lángon, lefedve hagyjuk megpuhulni.

3.

Ha a hús már megfőtt, beletesszük az edénybe a répát, a paszternákot és a gombát. Ha megfőttek, a liszttel és egy pici vízzel besűrítjük a szaftot, és 5 percig még hagyjuk a tűzön a ragut.

MÉG TÖBB RECEPT MARHAHÚSSAL >>> 

Ezek is érdekelhetnek