Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vörösboros marhapörkölt tarhonyával

MME MME
120 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: Az apróra vágott hagymát üvegesre dinszteljük, rátesszük a kockára vágott paprikát és paradicsomot, majd a húst. Pirospaprikával, ételízesítővel, borssal és őrölt köménnyel fűszerezzük, beleöntjük a bort, és lefedve addig főzzük, míg a hús megpuhul.

A felkockázott szalonnát megpirítjuk. Hozzáadjuk a tarhonyát, s együtt egy kicsit megpirítjuk, majd felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk. Amikor félig megfőtt, hozzáadjuk a felkockázott burgonyát, és készre főzzük.

A marhapörköltet a tarhonyával tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss