Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Vörösboros marhalábszár szegfűszeggel

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 kg marhalábszár
  • 3 fej vöröshagyma
  • fokhagyma
  • 2 db paradicsom
  • 2 db paprika
  • bors
  • piros paprika
  • 2-3 db szegfűszeg
  • száraz vörösbor

Elkészítés

    Elkészítés: A vöröshagymát olajon üvegesre dinszteljük, vízzel felengedjük, majd hozzáadjuk a kockákra vágott lábszárat és a hozzávalókat. Az ízesítésnél ügyeljünk arra, hogy az erőspaprika ne nyomja el a szegfűszeg ízét.

    Az egészet puhára főzzük, majd száraz vörösbor hozzáadásával rövid, sűrű, szaftra főzzük.

    Sós burgonyával vagy friss kenyérrel kínáljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin