Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vörösboros marhafelsál gombás körettel

MME MME
75 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A felsálat vékonyan bekenem mustárral, meglocsolom olívaolajjal, és néhány órára hűtőbe teszem.

Serpenyőben vajat hevítek, beleteszem a húst, mindkét oldalát hirtelen átsütöm, sózom, borsozom, és fedő alatt a száraz vörösbort hozzáöntve puhára párolom.

Egy másik serpenyőben kevés olajon megpirítom a hagymát, hozzáadom a szalonnát, folytonosan keverve hozzáadom a gombát, majd a csemege uborkát. Ízesítem sóval, borssal és kakukkfűvel.

A gombás keverékből mindegyik húsra
ráhalmozok egy adagot, majd megszórom reszelt sajttal, és néhány percre előmelegített sütőbe teszem, amíg a sajt szétolvad.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss