Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Vörösboros gombapaprikás tésztával

Hozzávalók

  • Hozzávalók 2 személynek:
  • 30 dkg csiperkegomba
  • 1 db paprika
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 4 db paradicsom
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 szál kakukkfű
  • 1 szál rozmaring
  • chiliszósz
  • őrölt feketebors
  • őrölt csípős pirospaprka
  • morzsolt kakukkfű
  • 1 dl vörösbor
  • 4 evőkanál tejföl
  • 2 evőkanál libazsír
  • 25 dkg tészta
  • 1 szál újhagyma zöldje
  • 6 evőkanál tejföl

Elkészítés

    Elkészítés: A hagymákat durván aprítom, a paprikákat és a paradicsomot darabolom, a gombákat szeletelem.

    Egy serpenyőben üvegesre pirítom a hagymát, hozzáadom a paprikákat és a paradicsomot, majd a fokhagymát, fűszerezem. Amikor a a zöldségek már félpuhák, hozzáadom a gombát, és tovább főzöm.

    Megfőzöm a tésztát sós vízben al dente, majd leszűröm.

    A gombához öntöm a bort és a tejfölt, összekeverem, a tésztával és tejföllel tálalom, újhagyma zöldjével megszórva.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin