Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csülkös-kolbászos káposzta lecsósan

Hozzávalók

  • 25 dkg idei savanyított káposzta
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 szál újhagyma
  • 1 db piros lecsó paprika
  • 1 db csípős hegyes zöld paprika
  • 1 db chili
  • 2 db paradicsom
  • 10 dkg főtt csülökhús
  • 10 dkg parasztkolbász
  • 1 ek disznózsír
  • őrölt piros paprika
  • őrölt fekete bors
  • őrölt kömény
  • 1 dl vörösbor
  • 1 dl tejföl
  • A díszítéshez:
  • 2 db csili

Elkészítés

    1. A hagymát felaprítjuk, a zöldségeket karikára, a csülökhúst kockára vágjuk, a kolbászt felszeleteljük.
    2. A zsíron megdinszteljük a hagymát, majd a káposztát.
    3. Fűszerezzük és hozzáadjuk a paprikát és paradicsomot.
    4. Beletesszük a csülökhúst és a kolbászt, beleöntjük a vörösbort és lassan puhára főzzük.
    5. Tejföllel tálaljuk, ízlés szerin tehetünk rá csilit. 

Megjegyzés

Lecsós káposzta, vagy káposztás lecsó. Mindegy, a lényeg, hogy finom volt.

hobbychef
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin