Elkészítés: Annyi olajon, amennyi éppen ellepi egy nagyobb serpenyő alját, megpirítjuk az apróra vágott hagymát, rászórjuk a pirospaprikát, és hogy ne égjen meg (különben keserű lesz!), egy kis vizet öntünk alá.
Rátesszük a megtisztított, szeletekre vágott gombát, ráhintjük a fehérborsot, ismét vizet töltünk alá, majd fedő alatt, lassú tűzön félig megpároljuk.
Ezután ráhelyezzük a csirkecombokat, és felöntjük vízzel, hogy az ellepje a húst, ezzel pároljuk puhára. Amikor elfőtte a leve nagy részét, ráöntjük a vörösbort, és ezzel már csak összeforraljuk.
Tejföllel és galuskával, esetleg krumplipürével tálalhatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre