Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vörösboros babgulyás sertéshússal

60 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A babot előző este beáztatom.

Másnap a szalonnát felszeletelem, a húst kockára vágom, a hagymákat, petrezselymet apróra vágom, a répát, a petrezselyemgyökért karikázom, a paprikát és paradicsomot darabolom.

Egy lábasban a szalonnát megsütöm, ráteszem a hagymákat, hozzá a húst, majd a zöldségeket, végül a babot, fűszerezem, feleresztem vízzel, beleteszem a leveskockát, s 1 kanál sűrített paradicsomot, puhára főzöm. A végén öntök hozzá vörösbort.

Tálaláskor rávágom a chilipaprikákat, s díszítem petrezselyemlevéllel. Aki akar, tehet még bele tejfölt is.

Ezek is érdekelhetnek

Friss