Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Vörösboros aszalt szilvával töltött libacomb

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 4 libacomb
  • 40 dkg aszalt szilva
  • 2 dl édes vörösbor
  • 4-5 szelet bacon
  • bors

Elkészítés

    Elkészítés: Az aszalt szilvát 1 napra a vörösborba áztatjuk.

    A combokat felszúrjuk, a hús és a bőr közötti hártyát óvatosan ujjal elválasztjuk. Az egészet kevés sóval és borssal bedörzsöljük, majd combonként 10 dkg aszalt szilvát töltünk óvatosan a bőr alá. A húsokat ezután körbetekerjük a baconnel, és alufóliába csomagoljuk, majd parázson vagy sütőben puhára sütjük.

    Párolt lilakáposztával tálaljuk.

Megjegyzés

A receptet özv.

Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin