Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vörösbabos-tonhalas metélt

15 perc
egyszerű
átlagos

Elkészítés

Elkészítés:
1.) A tésztát a dobozon található útmutató szerint forró sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük és félretesszük. Egy merőkanálnyi forró erőlevessel meglocsoljuk, hogy ne ragadjon össze.
2.) Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, rátesszük a megmosott, felkockázott hagymát és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk az összevágott, lehéjazott paradicsomot, majd a tonhalat és a vörösbabot. Sózzuk, borsozzuk, pirospaprikát, oreganót, ketchupot adhatunk hozzá. Ha szépen összefőtt az egész, összekeverjük a kifőtt tésztával.
A tálat frissen tépett bazsalikomlevelekkel díszítjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss