Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Vörös saláta

default user icon
5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók 4 személyre:
  • 1 kis fej vöröskáposzta
  • 1 kis uborka
  • 2 szál halványító zeller
  • 3 retek
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • Az öntethez:
  • 3 dl joghurt
  • 1 citrom leve

Elkészítés

    Előkészítés: A káposzta felső leveleit lefejtjük. A káposztát kettévágjuk, majd vékony metéltre gyaluljuk. Az uborkát megmossuk, szárazra töröljük, és kb. 1x1 cm-es kockákra aprítjuk. A halványító zellert, a retket megmossuk, és vékony karikákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, szintén karikára vágjuk.

    Elkészítés: Tálba tesszük a zöldségeket, megsózzuk, borsozzuk és összekeverjük, rövid ideig állni hagyjuk. A joghurtot simára kikeverjük, belecsavarjuk a citrom levét, összekeverjük, majd a salátára öntjük és tálaljuk.

    Munka: kb. 30 perc
    Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
    1 adag: 110 kcal

Megjegyzés

Fotó: Kerekes

Ez a recept a Kiskegyed Konyhájában jelent meg.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin