Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vörös bazsalikomos sajtkrémmel töltött paradicsom

15 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A paradicsomokat 1-2 percre forró vízbe dobom, meghámozom, félbe vágom. Magjaikat a lédús belsejükkel együtt teáskanál segítségével eltávolítom, félreteszem (szószokhoz, hideg levesekhez remekül használható).

A bazsalikomleveleket durvára vágom, néhány levelet félreteszek a díszítéshez. A krémsajttal, joghurttal és fűszerekkel együtt botmixerrel közepesen lágy krémmé dolgozom.

Az illatos sajtkrémet az előkészített paradicsomokba töltöm.

Megjegyzés



További fotók, receptek és érdekességek Habliliom blogjában! - Habliliom

Ezek is érdekelhetnek

Friss