Keress receptre vagy hozzávalóra

Vörös bazsalikomos sajtkrémmel töltött paradicsom

Hozzávalók

  • Hozzávalók 4 személyre előételként, 2 személyre akár főfogásként is:
  • 4 db nagyméretű, kemény húsú paradicsom
  • 10 dkg jó minőségű natúr krémsajt
  • 2 evőkanál sűrű, görög joghurt
  • 1 nagy csokor vörös bazsalikom
  • frissen őrölt bors
  • oregánó

Elkészítés

    Elkészítés: A paradicsomokat 1-2 percre forró vízbe dobom, meghámozom, félbe vágom. Magjaikat a lédús belsejükkel együtt teáskanál segítségével eltávolítom, félreteszem (szószokhoz, hideg levesekhez remekül használható).

    A bazsalikomleveleket durvára vágom, néhány levelet félreteszek a díszítéshez. A krémsajttal, joghurttal és fűszerekkel együtt botmixerrel közepesen lágy krémmé dolgozom.

    Az illatos sajtkrémet az előkészített paradicsomokba töltöm.

Megjegyzés



További fotók, receptek és érdekességek Habliliom blogjában!

Habliliom
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin