Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vorarlbergi rizses húspogácsa

MME MME
1 2.1/5
75 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A rizst félig puhára pároljuk, és a darált hússal, a megtisztított, finomra vágott hagymával, sóval, borssal jól összegyúrjuk (kívánság szerint kevés reszelt citromhéjat is adhatunk hozzá), pogácsákat formálunk belőle, serpenyőben felhevített zsírba tesszük, ráöntjük a bor felét, s abban lassú tűzön pároljuk. Amikor a bor felszívódott, ráöntjük a pogácsákra a maradék bort és a húslevest, s még 1 órán át pároljuk anélkül, hogy a húspogácsákat megforgatnánk.

Krumplipürével és fejes salátával tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek