Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vomberg Frigyes kiakadt: Ez az egész egy trágya!

default user icon
MME
Célegyenesbe fordultak a Séfek Séfe második évadának versenyzői, így nem csoda, hogy tapintható a feszültség a konyhában. Első hallásra egy nem túl bonyolult feladattal kellett megbirkózniuk a riválisoknak, ugyanis Claudiától azt a feladatot kapták, hogy készítsenek egy reggelit és egy vacsorát. 

Ám itt jött a csavar; a versenyzők nem használhatták a sütőt, sem pedig a főzőlapot. A menü elkészítéséhez mindössze csak egy a 80-as évekből jól ismert retro franciapirítót izzíthattak be a konyhapultokon. A séfeknek természetesen ez nem volt kifogás, szóval így is hatalmas elvárásoknak kellett megfelelni. 

Viktor annak ellenére, hogy meg volt elégedve reggelijével, a bírák közel sem voltak oda szendvicsének láttán. „Az egész nekem egy trágya!” – akadt ki Vomberg Frigyes. Wolf András annyira nem érezte katasztrófálisnak a helyzetet, ám Krausz Gábor is egyetértett Vomberggel abban, hogy Varga Viktor nem túl sok munkát és fantáziát fektetett az étel elkészítésébe.

A hétfői adásban egyébként a piros csapat versenyzője, Hajós Ágnes kényszerült búcsúzni a Séfek Séfe konyhájától. Vomberg Frigyes joggal volt kiakadva csapatára az összecsapott munkák miatt, akik bocsánatot is kértek tőle teljesítményükért. 

IZZOTT A LEVEGŐ, RÖPKÖDTEK A BESZÓLÁSOK A SÉFEK SÉFE KONYHÁJÁBAN 

KRAUSZ GÁBOR: A KONYHÁBAN AZ VAN, AMIT ÉN MONDOK 

KRAUSZ GÁBOR ELÁRULTA, MIT SZOKOTT OTTHON TÓTH GABINAK FŐZNI 

Ezek is érdekelhetnek

Friss