Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vodkás mézdinnye saláta, füstölt lazaccal, folyami rákkal

15 perc
egyszerű
költséges

Elkészítés

A mézdinnyét kettévágom, magját eltávolítom. Az egyik felét megborsozom, öntök bele vodkát. A pitypang levelekből négy nagyobbat félreteszek, a többit nagyobb darabokra vágom. A lazacot szintén feldarabolom. A citromból vágok egy karikát, félbevágom.

Egy tányérra rárakom a dinnyét, és megpakolom a pitypang levelekkel, lazaccal, folyami rákkal és olívabogyóval. Locsolok rá olívaolajat, facsarok rá citromot, a közepére locsolok chili szószt.

A dinnye mellé helyezem a pitypang leveleket, a két fél citromkarikát, locsolok rá citromlevet és olívaolajat, ráhelyezem a paprikás ostyákat.

Beteszem a hűtőbe, hogy jól lehűljön az egész, és az ízek összeérjenek

Megjegyzés

Az édes dinnye és a halak csodás együttese. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek