A langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt. A lisztbe morzsoljuk a margarint, majd szétválasztjuk a tojásokat, és hozzáadjuk a tojássárgáját, egy kevés sót, a tejfölt és a megmosott, majd szárazra törölt citrom reszelt héját. Ezután alaposan összedolgozzuk.
Meghintünk liszttel egy tiszta asztalkendőt vagy konyharuhát, és a tésztát lazán belekötjük úgy, hogy maradjon hely a növekedésre. Egy fakanál nyelére felfüggesztve, hideg vízzel telt fazékba tesszük, és addig hagyjuk benne (kb. 1 órát), amíg feljön a víz tetejére.
A deszkát meghintjük kristálycukorral (vagy mákkal), és ráborítjuk a tésztát, majd a tetejét is megszórjuk kristálycukorral. Ujjnyi vastagra nyújtjuk, csíkokat vágunk belőle, és mindegyiket megcsavarjuk a közepén.
Sütőpapírral bélelt sütőlapra helyezzük 5 cm távolságra egymástól, és középmeleg sütőben világos rózsaszínűre sütjük.