Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Vitaminsaláta

default user icon
4.3/5

Hozzávalók

  • 30 dkg savanyú káposzta,
  • 1 nagy szál sárgarépa,
  • fél kígyóuborka,
  • 1 jonatán alma,
  • 3 dkg mazsola,
  • 2 evőkanál tökmag olaj,
  • 1 csokor metélőhagyma

Elkészítés

    A megtisztított sárgarépát durvára reszeljük. A kígyóuborkát és az almát héjastól lereszeljük. A mazsolát meleg vízbe áztatjuk. A savanyú káposztát összekeverjük a nyers zöldségekkel és almával, a lecsöpögtetett mazsolával. Összekeverjük a tökmagolaj jal. 20 percig állni hagyjuk. Frissen vágott metélőhagymával meghintve kínáljuk. Magvas rozszsemlével fogyasztjuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin