Előkészítés: A sonkát vékony csíkokra vágjuk. A hagymát és a retket megtisztítjuk, megmossuk, és vékonyan felkarikázzuk. A sajtot kockára vágjuk. Az almát megmossuk, kicsumázzuk, és héjastól szeletekre vágjuk. A tárkonyt finomra aprítjuk.
Elkészítés: Az előkészített alapanyagokat mély salátástálba tesszük, hozzáadjuk a fél diókat is, majd óvatosan összekeverjük. Az öntethez az olajat összekeverjük az ecettel, a borral, a cukorral, a Worcester mártással, sóval és borssal. Végül hozzáadjuk a finomra vágott tárkonyt. Az öntettel meglocsoljuk a salátát, összekeverjük és kb. 30 percre hűtőbe tesszük, csak ezután tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 1320 kJ/316 kcal
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre