Elkészítés: A csirkemellet felcsíkozzuk és leöntjük kevés tejjel. Ízesítjük fokhagymával, sóval, borssal. Állni hagyjuk. A kelkáposztát vékony szeletekre vágjuk és megpároljuk. A tésztát (köménymagos, ételízesítős) vízben megfőzzük. (Ha durum, leöntjük forrásban lévő vízzel, lefedjük, így könnyen gyorsan megpuhul.) Közben kevés olajon 1 apróra vágott hagymát megdinsztelünk, kevés paprikát teszünk rá és a csíkokra vágott csirkemellet tejjel együtt megfőzzük, elkészítjük. Az elkészült káposztás tésztával együtt tálaljuk. Nagyon finom!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre