Tavaszi vitaminsaláta

Hozzávalók

  • 2 kis doboz natúr joghurt
  • 1 kávéskanál szárított kaporlevél
  • 5 kisebb gerezd fokhagyma
  • 1 nagyobb kígyóuborka
  • 2 szál répa
  • 5 db közepes hónapos retek
  • 2 db kisebb fej lilahagyma
  • 2 db kisebb paradicsom
  • 1 db kicsi kaliforniai paprika

Elkészítés

    1. A joghurtot egy nagy tálba öntjük, hozzáadjuk a kaporlevelet és a zúzott fokhagymát.
    2. Ezeket jól összekeverjük és sóval ízesítjük.
    3. A zöldségeket meghámozzuk, és apróra daraboljuk őket.

    4. A darabolt zöldségeket a mártásba tesszük, összeforgatjuk, és hűtőben, legalább 30 percig hagyjuk állni, hogy összeérjenek az ízek.

     

Megjegyzés

Vitamindús saláta húsimádóknak is.

Nemes-Pádár Csilla
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hasonló Receptek

Magazin