Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Virslisaláta

20 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Tej
  • Mustár

Elkészítés

  1. A felaprított vöröshagymát összekeverjük a cukorral, az ecettel és a vízzel. Jól összedolgozzuk, majd másfél órát pihentetjük.
  2. A tejfölt összekeverjük a majonézzel és a mustárral, ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk.
  3. A virslit a csomagoláson található utasítás szerint megfőzzük, hagyjuk kihűlni, majd felkarikázzuk. A virslisalátához ezután hozzáadjuk a hagymás és a tejfölös keveréket. Átkeverjük, és tálalás előtt néhány órát hűtjük.

Nézd meg videón, hogyan készül a majonézes virslisaláta:

Ezek is érdekelhetnek

Friss