Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Virslis-sárgaborsós szendvicskrém

default user icon

Hozzávalók

  • 20 dkg sárgaborsó
  • 4 db virsli
  • 2 ek tejföl
  • 1/2 tk currypor
  • bors
  • A tálaláshoz:
  • bagettszeletek
  • petrezselyem

Elkészítés

    1. A sárgaborsót átöblítjük hideg vízzel, és bő, hideg vízbe áztatjuk éjszakára. 
    2. Másnap leszűrjük a sárgaborsót, ismét átöblítjük, majd lábasba tesszük, felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi, és puhára főzzük. Ezután leszűrjük, és hagyjuk kihűlni. 
    3. Megfőzzük a virsliket a szokott módon. Botmixerrel pürésítjük a sárgaborsót, majd hozzákeverjüka tejfölt , a curryport, némi sót és borsot, valamint az apróra kockázott virsliket. Bagettszeletekre kenve, egy kevés felaprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk. 

    VIRSLIS TEKERT KIFLI>>> 

    VIRSLIS FONAT>>> 

    VIRSLIS KOSZORÚ>>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin