Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Virslis-sárgaborsós szendvicskrém

MME MME
120 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sárgaborsót átöblítjük hideg vízzel, és bő, hideg vízbe áztatjuk éjszakára. 
  2. Másnap leszűrjük a sárgaborsót, ismét átöblítjük, majd lábasba tesszük, felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi, és puhára főzzük. Ezután leszűrjük, és hagyjuk kihűlni. 
  3. Megfőzzük a virsliket a szokott módon. Botmixerrel pürésítjük a sárgaborsót, majd hozzákeverjüka tejfölt , a curryport, némi sót és borsot, valamint az apróra kockázott virsliket. Bagettszeletekre kenve, egy kevés felaprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk. 

VIRSLIS TEKERT KIFLI>>> 

VIRSLIS FONAT>>> 

VIRSLIS KOSZORÚ>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss