Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Virslis krumplisaláta lilahagymával

default user icon

Hozzávalók

  • 6 db krumpli
  • 2 pár virsli
  • 1 fej lilahagyma
  • 1 db kígyóuborka
  • 1,5 ek ecet
  • 3,5 dl víz
  • 1 ek olaj
  • bors
  • cukor

Elkészítés

    1. A burgonyát megmossuk, lábasba tesszük és enyhén sós vízbe puhára főzzük. Ha megfőtt, leöntjük róla a vizet, és hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt a krumpli, akkor meghámozzuk és felszeleteljük, karikára vagy kockára vágjuk.
    2. A virslit karikára, a lilahagymát és a kígyóuborkát kisebb kockára vágjuk és összekeverjük a krumplival.
    3. Az öntethez összekeverjük az ecetet, a vizet és az olajat, ízlés szerint teszünk bele sót, borsot és cukrot és ráöntjük a krumplira. Megszórhatjuk petrezselyemmel, metélőhagymával.

    15 EXTRA KÖRET HÚSOK MELLÉ, HA UNOD A RIZST ÉS A KRUMPLIPÜRÉT! >>> 

    VIRSLISALÁTA: HA EGYSZER MEGKÓSTOLOD, CSAK ÍGY KÉSZÍTED! >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin