Pofonegyszerű virslis batyu

Hozzávalók

  • 1 csomag leveles tészta
  • 3 pár juhbeles virsli
  • mustár
  • ketchup
  • 1 db tojás
  • liszt

Elkészítés

    1. A leveles tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, majd 12 darabra vágjuk.
    2. Mindegyik közepébe egy pici mustárt és ketchupot nyomunk. A virsliket kb. egy centis darabokra vágjuk, és a mustárral és ketchuppal megkent tésztadarabokra egyet-egyet helyezünk.
    3. Mindegyik batyut összecsomagoljuk úgy, hogy lehetőleg a benne lévők bent is maradjanak. Tojással megkenjük a batyukat, és forró sütőben 200 fokon kb. 15-20 perc alatt pirosra sütjük. 
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin