Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Virslis bagolyszem

4/5
45 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A szobahőmérsékleten kiolvasztott leveles tésztát vékonyra kinyújtjuk. Bekenjük mustárral vagy kechuppal, de lehet úgy is, hogy fele mustár, fele ketchup. Erre szórjuk a reszelt sajtot. A tészta két szélére helyezzük a virsliket, és egyszerre kezdjük el feltekerni mindkét oldalt. Éles késsel 2 cm-es szeletekre vágjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe egymástól kis távolságra tesszük őket, és megkenjük felvert tojással.

Előmelegített sütőben közepes hőmérsékleten szép pirosra sütjük.
Melegen tálaljuk.

Megjegyzés

A reszelt sajt el is maradhat, anélkül is finom. Nagy előnye, hogy gyorsan, könnyen elkészíthető. - marisz57

Ezek is érdekelhetnek

Friss