Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Virslicsomagok szalonnával és sajttal

30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1.) A virsliket lehéjazzuk (vagy eleve olyat veszünk, amiről nem kell lehúzni a bőrt), és 5 cm-es darabokra vágjuk. A baconszeleteket harmadoljuk, a sajtot csíkokra vágjuk.

2.) Minden virslit 1-1 csík szalonnába tekerünk, néhányat pedig füstölt sajtba (és ha van a hűtőben, egy kis kolbászt is a tekercsek közé csempészhetünk). Minden tekercset megtűzünk fogpiszkálóval, és egy jénaiba tesszük.

3.) Kb. 200 fokos sütőben, grill fokozaton pirosra és ropogósra sütjük az egészet, majd picit hagyjuk hűlni, és tálaljuk.

Megjegyzés



További receptek és fotók a Morzsáló blogban! - Morzsálós Mirza

Ezek is érdekelhetnek

Friss