Elkészítés: Az 1 tojásfehérjét a 3 dkg cukorral keményre verjük, majd hozzákeverjük a puha margarint és a lisztet is. 2/3 részét meggyszörppel festjük meg, 1/3 részét mandulaaromával. Egy habzsákba tesszük, és a sütőpapírral fedett tepsibe különböző virágokat, leveleket (vagy más figurákat is lehet) rajzolunk, és a fagyasztóba tesszük, míg a piskótát összeállítjuk.
A piskótához az egész tojásokat kb. 5 percig elektromos habverővel habosra keverjük, majd hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet is.
A fagyasztóból kivesszük a tepsit, majd a piskótamasszát egyenletesen, óvatosan ráöntjük. Előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.
Még forrón a papírt lehúzzuk róla, és egy porcukorral meghintett konyharuhával feltekerjük. A ruhában hagyjuk teljesen kihűlni.
A krémhez a tejjel összekeverjük a pudingport, ízlés szerinti cukorral sűrűre felfőzzük. Egy kis olvasztott csokit keverhetünk hozzá, majd kihűtjük. A margarint kihabosítjuk, és összekeverjük a csokis krémmel.
A piskótát kibontjuk, a konyharuhát eltávolítjuk. A krémet a piskótára kenjük, feltekerjük, kis pihentetés után kínáljuk.