Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Virágdísz retekből hidegtálra

Húsvétkor csinos hidegtálakat készítünk, feldíszítjük a salátákat és a sonkatekercseket - úgy a legjobb, ha ehető díszeket készítünk, például a most szezonális hónapos retekből.

A zöldségfaragás igazi művészet, elképesztő alkotásokat faragnak ki kézügyes mesterek. De mi is próbálkozhatunk látványos, ám egyszerűen kivitelezhető díszekkel. A répa, az uborka is jó alapanyag ehhez, de a legmutatósabb a zsenge hónapos retek. Az alábbi videókon jól követhető a folyamat, indulhat a retekfaragás:

Ráadásul a retek nem csak finom és nagyon tavaszi, de egészséges is. :)

Mindent a retekről >>>

Húsvéti hidegtálak >>>

Húsvéti készülődés >>>

Ezek is érdekelhetnek