Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombnyomásra bor kerül a poharadba - szuper újdonság a VinCE Budapesten!

default user icon
MME
A borszakértőket és borkedvelőket is számos újdonsággal várja a 7. évébe lépő VinCE Budapest Wine Show. A régió legnagyobb boreseményén március 3. és 5. között megismerhetik a világ első okostelefonnal kommunikáló boradagoló-megőrző rendszerét, és a megkóstolt borokat egy mobil applikációval értékelhetik.

A 7. VinCE Budapest Wine Show idén március 3. és 5. között várja a borszakértőket és borkedvelőket a  Corinthia Hotelben, minden nap 11-től 20 óráig. A régió legnagyobb boreseményére válogatott pincészetek hozzák el nagyszerű boraikat és szavatolják a kiváló minőséget, valamint nemzetközi szakértők, számos Master of Wine, szakíró és borkereskedő segít eligazodni a borok világában.

A nagyközönség számára is nyitott mesterkurzusokon és workshopokon neves előadók kalauzolásával kóstolhatnak végig egy-egy briliáns borsort, ami után akár szakértővé is válhat a borkedvelő látogató.

Az idei év egyik újdonsága, hogy a jegyár egy részét a rendezvény ideje alatt a helyszínen működő online áruházban borvásárlásra költhetik, amit utána akár házhoz is szállítanak. Egy jeggyel 182 pincészet 1000 borát kóstolhatják végig. De a 2016-os VinCE Budapest több más újdonságot, érdekességet is tartogat a résztvevőknek.

A vendégek és kiállítók igényeit figyelembe véve 2016-ban a VinCE Budapesten –

március 3., csütörtök: szakmai nap;

március 4-5., péntek, szombat: közönségnap, amely a szakma és a borkedvelők számára is nyitott;

2016. március 6-án, vasárnap a VinCE Budapest NEM tart nyitva.

By the glass® hazai premierje a VinCE Budapesten

Az idei év egyik legnagyobb szenzációja kétségtelenül a By the glass® terem lesz. Az innovációban élen járó By the glass® megalkotta a világ első okostelefonnal kommunikáló boradagoló és -megőrző rendszerét, amelyet itthon először a VinCE Budapest vendégei próbálhatnak ki!

A By the glass® teremben a magyar fajtákat tanulmányozhatják 20 „Modular” típusú rendszer segítségével, azaz 40 állomás áll majd azok rendelkezésére, akik ki szeretnék próbálni a By the glass® innovációját. Furmint, juhfark, kékfrankos – mind tökéletes hőmérsékleten, mindig frissen, egyetlen gombnyomásra kerül a látogatók poharába. Okostelefonjuk segítségével pedig (e-mail címmel vagy Facebook-profillal regisztrálva) beléphetnek a By the glass® SmartWine applikációjába, ahol értékelhetik a bort, megoszthatják ismerőseikkel, és a kóstolt borok adatait később is bármikor visszanézhetik.

A By the glass® terem a Corinthia Budapest Hotel földszintén várja látogatóit, ahová a belépés napijegy birtokában ingyenes lesz. Idén itt lesz a pohárátvételi pont is, tehát ideális lesz a VinCE Budapest kiindulópontjaként.

Mesterkurzusok és workshopok borkedvelőknek is

A VinCE Budapest kiváló lehetőséget biztosít a borkedvelőknek, hogy tovább fejlesszék tudásukat a borokról, mindezt neves előadók segítségével és egy briliáns borsor végigkóstolásával. Pénteken és szombaton a nagyközönség számára is nyitott mesterkurzusokat és workshopokat szerveznek, ahol szakértők vezetik be a látogatókat a borok világába, s olyan értékes tudást szerezhetnek, amitől akár ők maguk is szakértőkké válhatnak a kurzus végeztével.

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss