Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vilmos herceg elárulta, milyen ételeket rendelnek házhoz

default user icon
MME
A brit királyi család tagjainak szigorú szabályokat kell követniük, az étkezési szokásaikat sem alakíthatják úgy, ahogy nekik jól esik. Kivéve persze, ha otthon vannak a négy fal között. Vilmos herceg és Katalin is szokott éttermekből rendelni, nem is akármit.

Katalin hercegné nyilatkozataiból tudjuk, hogy az ő gyermekeik, György és Sarolta is ugyanolyan, mint a legtöbb kisgyerek. Az 5 éves György kedvenc étele a pizza, míg a 3 éves Sarolta a tésztát szereti. A házaspár két nagyobbik gyereke imádja a sütiket és a fagyikat is. Vilmos herceg viszont most azt árulta el, hogy Katalin és ő milyen ételt szeret. A brit trónörökös a napokban ellátogatott a londoni Japán Házba, ahol elbeszélgetett egy japán séffel és együtt evett a gyerekekkel.

- Lenyűgözőek az ételek. A feleségem és én nagyon szeretjük a szusit - árulta el Vilmos herceg. - Lehet, hogy fogunk itt ebédelni, ha nem lesz itt más.

 

Vilmos és Katalin nagyon szeretik a nemzetközi konyhát, bármerre járnak, szívesen megkóstolják a helyi ételeket. Persze vannak olyan fogások, amiket tilos lenne enniük, mint például a kagyló és a tengeri herkenytűk. A házaspár viszont nem eszik minden különleges ételeket, a hagyományos ételeket is nagyon szeretik. Korábban arról is meséltek, hogy pizzát is szoktak rendelni a Kensington Palotába, sőt, amikor Katalin György születés után is pizzát kért a kórházba. De nem csak kedvenc olasz ételüket rendelik házhoz. A BBC Radio One-nak adott interjúban elmesélték, hogy indiait és kínait is szoktak rendelni a Kensington Palotába.

EZT AZ ÉTELT IMÁDJA GYÖRGY HERCEG >>> 

ÍGY ÉTKEZIK II. ERZSÉBET ÉS CSALÁDJA: 10 ELKÉPESZTŐ SZOKÁS A BUCKINGHAM PALOTÁBÓL! >>>

EZÉRT NEM EHET EGYÜTT A SZÜLEIVEL GYÖRGY HERCEG ÉS SAROLTA HERCEGNŐ >>>

Ezek is érdekelhetnek