Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Villámgyors medvehagymás-parmezános makaróni

30 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

A tésztát felteszem főni.

A medvehagymát és az újhagymát felszeletelem, a fokhagymát darabolom, a paradicsomokat nyolcadolom.

Egy serpenyőben kevés olajon megpirítom a bacont, a felét félreteszem. A maradékhoz hozzáadom a hagymákat. Rövid dinsztelés után ráöntöm a főzőtejszínt. Fűszerezem, beleteszem az olívabogyókat.

Lereszelem a sajtot.

A serpenyőbe kimerem a tésztát. Összekeverem. Tálalok.

A tányérra szedek a tésztából, megszórom a sajttal.

Megjegyzés

Vettem a piacon egy csokor medvehagymát. Valamit kellett kezdeni vele, így született meg ez az étel. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss