Villámgyors csokihab

Hozzávalók

  • 7 ek tej
  • 18 dkg étcsokoládé
  • 3,5 dl habtejszín
  • A tálaláshoz:
  • 5 dkg tejcsokoládé
  • 0,75 dl habtejszín
  • csokis kávébab szemek

Elkészítés

    1. A tejet forrósítsuk fel, az étcsokoládét aprítsuk fel, majd olvasszuk fel forró vízgőz felett. Kis  adagokban csorgassuk hozzá a tejet. Hagyjuk kihűlni.
    2. A tejszínt verjük kemény habbá. Forgassuk össze az olvasztott csokival. Tegyük a hűtőbe.
    3. A tálaláshoz a felaprított tejcsokit olvasszuk meg a felforrósított tejszínben. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd verjük lágy habbá.
    4. Kanalazzuk az étcsokis habot poharakba, majd díszítsük a tejcsokis habbal és a csokis babkávéval.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin