Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Villámgyors céklasaláta

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg ecetes cékla (házi vagy bolti savanyúságként eltett)
  • 1 pohár natúr joghurt
  • 3 kanál majonéz
  • 2 kisebb alma
  • 1 kiskanál méz
  • frissen őrölt bors
  • 1 marék dió
  • 1 marék mazsola

Elkészítés

    Elkészítés: A céklát leszűrjük, kockára vágjuk. Összekeverjük a joghurttal, a majonézzel, a mézzel, és belekockázzuk az almát. Hozzáadjuk a felprított dió és a mazsola felét, hűtőbe tesszük legalább 1 órára.

    Tálaláskor megszórjuk a maradék dióval és mazsolával.

Megjegyzés

Sült, karikára szeletelt padlizsánnal, sajttal, uborkával, rozskenyérrel kínáltam (de bármivel kiegészíthető, ami van a hűtőben), villámgyors, könnyű, mutatós és vitamindús téli vacsora.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin