Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Villámgyors céklasaláta almával

default user icon

Hozzávalók

  • 3 db cékla
  • 2 db alma
  • 1 dl tejföl
  • 2 dl majonéz
  • 1 tk mustár
  • 1 tk porcukor
  • 1 tk citromlé
  • 1 csipet só
  • 1 csipet fehérbors (őrölt)

Elkészítés

    1. A céklát és az almát meghámozzuk és vagy egy nagylyukú reszelőn lereszeljük, vagy gyufaszál vastagra vágjuk és egy nagyobb tálba tesszük.
    2. Elkészítjük a tartármártást. A tejfölt, a majonézt, a mustárt, a cukrot, a citromlevet, a sót és a borsot egy tálba tesszük, majd kanállal vagy habverővel, kb. két perc alatt kikeverjük. Ráöntjük a céklára és az almára és jól összekeverjük. Néhány órára ahűtőbe tesszük. Sült hús, rántott hús mellé kiváló köret.

    5 ÉRDEKESSÉG A CÉKLÁRÓL, AMIT TUDNOD KELL >>>

    13 BOMBAJÓ MAJONÉZES SALÁTA KARÁCSONYRA >>>

     

     

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

X

Nem ez a legjobb Villámgyors céklasaláta almával recept?


Magazin