Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Villámgyors ananásztorta

MME MME
120 perc
egyszerű
átlagos
8 adag

Elkészítés

  1. A tojássárgáját a kristálycukorral kikeverjük, hozzáadjuk a lisztet, a tejet, a zselatinport, a vaníliás cukrot, és sűrűre főzzük.
  2. A tejszínt kemény habbá verjük és óvatosan a kihűlt krémhez keverjük.
  3. Egy jénai tálat folpackkal kibélelünk, kirakjuk ananászkarikákkal, ráöntünk a krémből, majd ananászlébe mártott babapiskótával rakjuk ki a tetejét, végül ismét krém következik. Addig rétegezzük, amíg van hozzávalónk. A tetejére babapiskóta kerüljön.
  4. Lefedve, 8–10 órára hűtőszekrénybe tesszük. A tálból tálcára borítjuk. Tortaként szeletelhető. (Ha ananászkarikákkal készítjük, még látványosabb lesz a torta.)

    9 EGYSZERŰ BABAPISKÓTÁS RECEPT SÜTÉS NÉLKÜL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss