Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Villámgyors ananásztorta

default user icon

Hozzávalók

  • 3 db tojássárgája
  • 6 ek kristálycukor
  • 2 ek finomliszt
  • 5 dl tej
  • 1 csomag zselatinpor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 2 dl tejszín
  • 1 db ananászkonzerv
  • 1 csomag babapiskóta

Elkészítés

    1. A tojássárgáját a kristálycukorral kikeverjük, hozzáadjuk a lisztet, a tejet, a zselatinport, a vaníliás cukrot, és sűrűre főzzük.
    2. A tejszínt kemény habbá verjük és óvatosan a kihűlt krémhez keverjük.
    3. Egy jénai tálat folpackkal kibélelünk, kirakjuk ananászkarikákkal, ráöntünk a krémből, majd ananászlébe mártott babapiskótával rakjuk ki a tetejét, végül ismét krém következik. Addig rétegezzük, amíg van hozzávalónk. A tetejére babapiskóta kerüljön.
    4. Lefedve, 8–10 órára hűtőszekrénybe tesszük. A tálból tálcára borítjuk. Tortaként szeletelhető. (Ha ananászkarikákkal készítjük, még látványosabb lesz a torta.)

      9 EGYSZERŰ BABAPISKÓTÁS RECEPT SÜTÉS NÉLKÜL >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin