Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Világsztárok, akik étteremben dolgoztak, mielőtt befutottak

default user icon
MME
Gondoltad volna, hogy néhány A-listás celeb pizzaszeleteket árult, csirkének öltözve szórólapokat osztogatott, vagy épp hamburgert készített a McDonald's-ban, mielőtt világhírű lett? Nekik sikerült, amiről a legtöbben csak álmodoznak: az olajszagú konyhából a vörös szőnyegig jutottak.

 Rachel McAdams

Mielőtt Rachel leforgatta volna a Bajos csajokat vagy a Szerelmünk lapjait, három éven át sütögette a hamburgerhúst a McDonald's-ban.

Madonna

Az énekesnő a Donkin Donuts nevű fánkozóban árulta a fánkokat, ma pedig egy igazi ikon, akit a „pop királynőjeként” tartanak számon.

Eva Mendes

Eva rögtön dolgozni szeretett volna, amint az életkora engedte. Először egy pizzázóban árult pizzaszeleteket, ahol naponta 4,25 dollárt, vagyis kevesebb, mint 1200 Ft-ot keresett, később pedig hot dogot árult.

Brad Pitt

A sármos színész az Al El Pollo Locó nevű étteremben osztogatott szórólapokat - csirkének öltözve!

Megan Fox

Megan a Tropical Smoothie-ban dolgozott, ahol a feladata az volt, hogy banánnak öltözve csábítsa be a vendégeket a bárba. Ám ez a munka nem volt hosszú életű, egy másik pincérnő elárulta, hogy a színésznőnek ki kellett lépnie, mert „a vendégek nem tudták megállni, hogy ne fogdossák Megan testét”.

Jennifer Hudson

Az énekesnő a Burger Kingben dolgozott, mielőtt befutott, és mikor ezt egy interjúban elárulta, a Burger King megajándékozta egy kuponnal, amivel egész életében ingyen ehet az éttermeikben.

Mariah Carey

Az énekesnő a The Sports Barban és a The Boathouse Cafe-ban dolgozott, de állítólag szörnyű pincérnő volt a „rossz hozzáállása miatt”.

EL SEM HINNÉD EZEKRŐL A SZTÁROKRÓL, HOGY A MCDONALD'SBAN DOLGOZTAK>>> 

6 TIPP FOGYÁSHOZ SZTÁROKTÓL, AKIK TÖBB MINT 15 KILÓT ADTAK LE>>> 

ÉTELALLERGIÁS SZTÁROK: ETTŐL SZENVED VICTORIA BECKHAM ÉS HALLE BERRY>>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss