Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 4 cipót formálunk, kisodorjuk 25×39 cm-es tepsi nagyságúra, és tepsi hátán megsütjük.
A krémhez a tejet a liszttel, a tojássárgával és a cukorral felfőzzük, ha kihűlt, hozzákeverjük a tojásfehérjehabot. Hozzákeverjük a kihabosított margarint.
A krémből 1 dl-re való mennyiséget kiveszünk, és egy kicsit felmelegítjük, a zselatint feloldjuk benne, és a többi krémmel jó habosra keverjük. Rövid időre betesszük a hűtőbe dermedni.
Az alsó és a 3. lapot megkenjük meggylekvárral (vagy más piros lekvárral) vékonyan. A 2. lapot megkenjük sárgabaracklekvárral.
A krémet 3 részre osztjuk, megtöltjük a lapokat, a 4. lappal befedjük.
2 edényben vízgőz felett a csokikat 1-1 kanál olajjal felolvasztjuk. Gyorsan dolgozunk vele, mivel gyorsan dermed. Először a barna csokival bevonjuk a tészta tetejét. A fehér csokival hosszában csíkokat folyatunk, egy kés hegyével a fehér csokit a barna bevonaton keresztben áthúzzuk.
Egy napig állni hagyjuk, és utána szeleteljük.