Victoria Beckham lúgosító diétája!

Sokan túl vékonynak tartják, mások betegesen soványnak, de Victoria Beckham hangoztatja, hogy speciális diétájának köszönheti karcsú alakját, és azt az energiát, amivel napi tíz-tizenkét órát tud dolgozni.

Amikor Spice girlként megismertük, még vastagabb, husisabb lány volt, mint mostanában. Victoria Beckham az idő múlásával nem hízott, sokkal inkább fogyott a világhírű celeb. A fogyás pedig erőtlenné, kedvetlenné tette, ami idővel meglátszott a kisugárzásán is.

 Lugosítás = jobb közérzet

Férje hatására Victoria felkeresett egy alternatív gyógymódokkal is foglalkozó orvost, aki Omega-3 zsírsavakban gazdag étrendet és lúgosítást írt elő számára. A legfontosabbak, amiket Vicktoriának a jó közérzete miatt minden nap ennie kellett az olajos halak, a mandula és a teljes kiörlésű gabonák. Tiltólistát is kapott arról, hogy milyen ételeknek kell búcsút mondania ahhoz, hogy visszanyerje energiáját: a fehér lisztet, cukrot, szénsavas italokat kellett elhagynia, csakúgy, mint a csokoládét és a sózott mogyorót.

Fő az egészség!

Beckhamné és orvosa hangoztatta, hogy ez egészséges étrend, nem pedig diéta, mert a módszer következtében Vic haja fényesebbé, bőre szebbé vált, visszatért sugárzó ragyogása. A lugosítás lényege, hogy a diétázó olyan ételeket fogyaszt, amely az elsavasodott szerveztet visszalúgosítja. Ezáltal a test energikusabbá, fittebbé válik, az ember pedig egyszerűen jobban érzi magát a bőrében a lúgosítás miatt. 

Mennyi kalóriára van szükséged? Számold ki! >>> 

Lúgosító ételek

Mandula, zab, zabpehely, fokhagyma, olívaolaj, citrusfélék, zöldségek – közülük a rebarbara, spárga, valamint a húsok közül a csirke. A lúgosító étrend megengedő: elég 70 %-ban figyelni a lúgosító ételek bevitelére, 30%-ban lehet bűnözni pizzával, csokival, vagy egy pohár finom borral.

7 diétás vészhelyzetre 7 jó megoldás! >>> 

Nem jár szenvedéssel

Így tehát a diétázó nem koplal, hanem alaposan megválogatja, mi kerül a tányérjára. A Victoria által követett lúgosító diéta menüje tiltja az alkoholt, a koffeint, a cukrot, a húst és a mesterségesen tartósított élelmiszereket, viszont a fogyókúrázó annyi gyümölcsöt és zöldséget ehet és zöld teát ihat, amennyit akar. Ezzel az étrenddel állítólag izmosabbak és szebbek is lehetnek a fogyni vágyók, hiszen számos kutatás kimutatta, hogy az alacsony vércukorszinttel rendelkező alanyok izmosabbak, és a bőrük is tovább marad fiatal, rugalmas. A fitt kondícióhoz természetesen a sportot sem mellőzi Victoria, sőt. Naponta 6-8 km-t fut, amelyet súlyzós edzéssel egészít ki.

Olvass további diétás tippeket! >>> 

 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások