Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Victoria Beckham lúgosító diétája!

default user icon
MME
Sokan túl vékonynak tartják, mások betegesen soványnak, de Victoria Beckham hangoztatja, hogy speciális diétájának köszönheti karcsú alakját, és azt az energiát, amivel napi tíz-tizenkét órát tud dolgozni.

Amikor Spice girlként megismertük, még vastagabb, husisabb lány volt, mint mostanában. Victoria Beckham az idő múlásával nem hízott, sokkal inkább fogyott a világhírű celeb. A fogyás pedig erőtlenné, kedvetlenné tette, ami idővel meglátszott a kisugárzásán is.

 Lugosítás = jobb közérzet

Férje hatására Victoria felkeresett egy alternatív gyógymódokkal is foglalkozó orvost, aki Omega-3 zsírsavakban gazdag étrendet és lúgosítást írt elő számára. A legfontosabbak, amiket Vicktoriának a jó közérzete miatt minden nap ennie kellett az olajos halak, a mandula és a teljes kiörlésű gabonák. Tiltólistát is kapott arról, hogy milyen ételeknek kell búcsút mondania ahhoz, hogy visszanyerje energiáját: a fehér lisztet, cukrot, szénsavas italokat kellett elhagynia, csakúgy, mint a csokoládét és a sózott mogyorót.

Fő az egészség!

Beckhamné és orvosa hangoztatta, hogy ez egészséges étrend, nem pedig diéta, mert a módszer következtében Vic haja fényesebbé, bőre szebbé vált, visszatért sugárzó ragyogása. A lugosítás lényege, hogy a diétázó olyan ételeket fogyaszt, amely az elsavasodott szerveztet visszalúgosítja. Ezáltal a test energikusabbá, fittebbé válik, az ember pedig egyszerűen jobban érzi magát a bőrében a lúgosítás miatt. 

Mennyi kalóriára van szükséged? Számold ki! >>> 

Lúgosító ételek

Mandula, zab, zabpehely, fokhagyma, olívaolaj, citrusfélék, zöldségek – közülük a rebarbara, spárga, valamint a húsok közül a csirke. A lúgosító étrend megengedő: elég 70 %-ban figyelni a lúgosító ételek bevitelére, 30%-ban lehet bűnözni pizzával, csokival, vagy egy pohár finom borral.

7 diétás vészhelyzetre 7 jó megoldás! >>> 

Nem jár szenvedéssel

Így tehát a diétázó nem koplal, hanem alaposan megválogatja, mi kerül a tányérjára. A Victoria által követett lúgosító diéta menüje tiltja az alkoholt, a koffeint, a cukrot, a húst és a mesterségesen tartósított élelmiszereket, viszont a fogyókúrázó annyi gyümölcsöt és zöldséget ehet és zöld teát ihat, amennyit akar. Ezzel az étrenddel állítólag izmosabbak és szebbek is lehetnek a fogyni vágyók, hiszen számos kutatás kimutatta, hogy az alacsony vércukorszinttel rendelkező alanyok izmosabbak, és a bőrük is tovább marad fiatal, rugalmas. A fitt kondícióhoz természetesen a sportot sem mellőzi Victoria, sőt. Naponta 6-8 km-t fut, amelyet súlyzós edzéssel egészít ki.

Olvass további diétás tippeket! >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss