A tészta hozzávalóinál a vajat a cukrokkal, tojásokkal, habosra keverjük, majd apránként hozzáadagoljuk a tejet. Jól kikeverjük és hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet is.
Egy 22×34 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk és a masszát rákenjük. A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá vejük és a tésztamasszára simítjuk. Mandulával megszórjuk és 180 fokos előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük. Ha mandula kezdene pirulni, akkor fóliával borítsuk be, mert különben megég.
A krémport kézi habverővel a hideg tejjel 3 perc alatt besűrítjük. A tejszínt keményre verjük. A pudingos krémhez óvatosan hozzá keverjük. A kihűl tésztát hosszában ketté vágjuk. Alul a mandulás habos rész kerül, rá a krém, majd mandulás habos rész felülre kerül. Enyhén porcukorral megszórtam.