Elkészítés: Egy nagyméretű gáztepsit kibélelünk két csík alufóliával gondosan, hogy középen jól fedje egymást. A fólia sokkal hosszabb legyen, mint a tepsi. Kikenjük étolajjal és előmelegítjük.
Ezalatt az omletthez valókat jól kikeverjük, majd a forró tepsibe öntjük.
Lassan, kb. 20 percig sütjük. Ha kész, a fólia segítségével asztalra tesszük, és gyorsan 4 sorban megrakjuk a sonkával, majd megszórjuk a sajttal.
Végül a fólia segítségével szorosan, mint a piskótatekercset, feltekerjük, és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap a fóliát óvatosan eltávolítva kissé ferde, nem túl vékony szeletekre vágjuk. Leszárított salátalevelekkel bélelt tálcára rendezzük.
Zsúrkenyér, friss uborka, paprika, paradicsom társaságában kínáljuk. Nagyon mutatós és finom. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre