Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Vendégváró tál II.

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • A rántott húshoz:
  • 50 dkg csont nélküli karaj
  • 2 tojás
  • liszt
  • prézli
  • bors
  • olaj
  • A búbos húshoz:
  • 50 dkg sertéscomb
  • 1 kis pohár tejföl
  • 10 dkg trappista sajt
  • piros paprika
  • A sonkatekercshez:
  • szeletelt sonka
  • 1 tömlős krémsajt
  • 1 kanál mustár
  • 3 tojás sárgája
  • A tojás-sünihez:
  • főtt tojás ízlés szerint
  • pritamin paprika
  • szemes bors
  • A kaszinótojáshoz:
  • főtt tojás ízlés szerint
  • magyaros tömlős sajt
  • bors

Elkészítés

    Elkészítés: A karajt megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk. Lisztben, majd felvert tojásban és zsemlemorzsában megforgatjuk, és olajban kisütjük.

    A búbos húshoz a húst vékony szeletekre vágjuk, fűszerezzük, olajban pirosra sütjük, majd tepsibe tesszük. A tejfölt kikavarjuk a reszelt sajttal, sóval, pirospaprikával, minden hússzeletre halmokat teszünk belőle, és készre sütjük.

    A sonkatekercshez a tömlős sajtot kinyomjuk, összekeverjük a mustárral, a főtt tojás sárgájával, sóval. Mindegyik sonkára teszünk belőle, és feltekerjük.

    A sünihez hosszú csíkokat vágunk a pritamin paprikából, beleszurkáljuk a főtt tojásba, a szeme szemes borsból van.

    A kaszinótojáshoz a tömlős sajtot kinyomjuk, összekeverjük a tojás sárgájával, sóval, borssal, és visszatöltjük a tojásba.

    Ízlés szerint elrendezzük egy nagy tányéron, és fogadjuk a vendégeket.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin