Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vendégváró répás cupcake

MME MME
30 perc
mester
megfizethető
12 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1.  A kevert tésztához a lekapargatott sárgarépát durvára reszeljük és alaposan kinyomkodjuk. A marcipánt finomra reszeljük, a hosszában felhasított vaníliarúd belsejét kikaparjuk. Kézi vagy tálas mixer habverőjével a vajat, a porcukrot, a fahéjat, a vaníliavelőt és a sót habosra keverjük 10 perc alatt. Egyenként beledolgozzuk a tojásokat, majd beleforgatjuk a sárgarépát. A lisztet elvegyítjük a sütőporral, és 3 részletben a masszához adjuk
  2. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy 12 darabos muffintepsi mélyedéseit kibéleljük papírformákkal. Beletöltjük a tésztát, és az előmelegített sütő középső részében sütjük 40 percig. Tűpróba után kivesszük, és rácson hűlni hagyjuk.
  3. A muffinok tetejére a vajat és a porcukrot robotgéppel felhabosítjuk, majd evőkanalanként beledolgozzuk a krémsajtot és 5 dkg kivételével a lekvárt. A krémet csillagcsöves habzsákba töltjük, és a kihűlt muffinokra nyomjuk. A félretett lekvárt felmelegítjük, és a muffinokra csorgatjuk. Fogyasztásig a hűtőben tartjuk.

3 EGYSZERŰ ALAPSÜTI ÉS 4 ISTENI KRÉM - VARIÁCIÓK CUPCAKE-RE! >>>

CUPCAKE, A KÜLÖNLEGES MUFFIN >>>

EZT A RÉPATORTÁT MEG KELL SÜTNÖD HÚSVÉTKOR - ÍME A LEGJOBB RECEPT! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss